22 листопада 2017
Пікет Харківської облдержадміністрації на захист житлових прав громадян

22 листопада 2017 року активісти ВО "Свобода" пікетуватимуть Харківську обласну державну адміністрацію на захист житлових прав громадян від бездіяльности центральної та місцевої влади. ВО "Свобода" виступає на захист прав мешканців гуртожитку "Регіонального центру професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг" (вул. Селянська, 25), що протягом понад 10 років не можуть домогтися передачі свого гуртожитку на баланс міста, для того, аби реалізувати своє право на отримання житла у власність.

Захід відбудеться за адресою: Харків, вул. Сумська, 64.

Початок об 11:00.

Нагадаємо, 8 листопада 2017 року харківські свободівці пікетували сесію Харківської міської ради та вимагали припинити практику "відписок" та чиновницького "футболу" у цій справі та терміново вжити усіх необхідних заходів, аби гуртожиток було передано від Міністерства освіти та науки України до комунальної власності міста Харкова, а мешканці мали можливість реалізувати своє право на отримання житла у власність. Докладніше за посиланням: kharkiv.svoboda.org.ua