16-17 грудня 2017
Автор терміну "Революція Гідности" Юрій Сиротюк відвідає Харків. Програма заходів

16, 17 грудня 2017 року у Харкові перебуватиме заступник Голови ВО "Свобода" з питань партійної освіти Юрій Сиротюк. Автор терміну "Революція Гідности" проведе лекцію у межах інституту політичної освіти та презентує книгу "Як завершити українську національну революцію".

16 грудня о 10:00 ‒ зустріч-лекція (Камінна зала офісу Харківського осередку ВО "Свобода". Харків, вул. Чернишевська, 59, другий поверх).

17 грудня об 11:00 ‒ презентація книги "Як завершити українську національну революцію" (Свято-Дмитрівський катехитично-пастирський центр. Харків, Полтавський шлях, 44).

Довідково:

Юрій Сиротюк ‒ заступник Голови ВО "Свобода", очільник свободівської фракції у Київраді, директор центру "Українські студії стратегічних досліджень". Народний депутат України VII скликання. Активний учасник Майдану 2013-14 рр. Вважається, що саме Юрій Сиротюк впровадив термін "Революція Гідности".

Збірник "Як завершити українську національну революцію"

Книга "Як завершити українську національну революцію". Упорядники: Т. Бойко, Б. Галайко, Ю. Сиротюк. Доповіді авторитетних науковців, відомих публіцистів та політиків виголошені під час Четвертих Бандерівських читань, що відбулися 2 лютого 2017 р. у м. Києві покликані дати відповідь як завершити розпочату Українську національну революцію, визначити, якою ж є її мета та завдання, як перетворити перманентний революційний дух українців на творчий процес державотворення. У текстах доповідей, уміщених у збірнику, аналізуються сучасні виклики і загрози, що стоять перед Україною та пропонуються реальні шляхи у протистоянні російській агресії та збереження української ідентичності. Книга видана видавництвом "Промінь" у 2017 році.