18 березня
Націоналісти не допустять в Україні голосування за президента Московії!

Об'єднані сили націоналістів ‒ "Свобода", "Правий сектор", "Національний корпус" ‒ не допустять в Україні голосування за президента Московії.

18 березня 2018 року на Московії обиратимуть президента, точніше ‒ переобиратимуть на новий термін Владіміра Путіна. У цей день ‒ в четверту річницю анексії Криму ‒ в дипломатичних представництвах держави-агресора в Україні (у Києві, Харкові, Одесі та Львові) з 8:00 до 20:00 Москва планує провести голосування, а люди з паспортами РФ, які тимчасово перебувають в Україні, ‒ взяти участь у цьому фарсі.

Українські націоналісти вважають це неприпустимим з позицій здорового глузду і моралі, адже Кремль проводитиме так звані вибори свого президента також на території анексованого Криму та окупованого Донбасу. Саме тому українські націоналісти не допустять в Україні голосування за президента Московії.

В Україні агресор не повинен отримати жодного голосу на виборах президента Московії! Якщо цього не розуміє тимчасова влада України ‒ то саме ми, українські патріоти, прийдемо і проконтролюємо, щоби цього дня ніхто не потрапив до дипломатичних установ Московщини. Кремлівських виборців чекатимуть заблоковані будівлі та "коридор ганьби".

Для всіх очевидно: кожен, хто голосує, підтримує загарбання українських земель.

Закликаємо українців приєднуватись і не допустити ганебного для України голосування!

Початок ‒ 8:00. Тривалість ‒ 12 годин (до закриття виборчих дільниць). Біля всіх дипустанов Московії в Україні.