23-24 жовтня 2015
ЙТИ Й СТАВАТИ ВЛАДОЮ!

Моя війна почалася в лютому 2014 року. Тоді мені вперше довелося бачити як вбивають людей за те, що вони хотіли будувати чесну, справедливу, заможну країну. Країну рівних можливостей, країну, де всі рівні перед законом. Країну, де не панують олігархи, а розвивається малий та середній бізнес. Країну, де дітей виховують справжніми українцями, вільними від пострадянського рабського світогляду. Країну, де пенсіонери можуть на зароблену пенсію подорожувати світом. Країну, яка посіла б гідне місце в світі, яке відповідало б неймовірному потенціалу нації, що є господарем цієї землі. Країну, яка б неслася вперед, на зустріч своєму величному майбуттю, пам'ятаючи хлопців з Майдану, котрі, стікаючи кров'ю, в останнє вимовляли: "… адже ми ж помираємо не дарма, правда!?".

Потім колесо історії закрутилося так стрімко, що вже за декілька тижнів стало зрозуміло - українці можуть втратити те, за що найкращі сини нації проливали кров майже тисячу років. За результатами недолугого правління шайки жуликів-москвофілів ми опинилися на межі втрати власної державності. В цій ситуації я, як і тисячі українців, які носили Україну у серці, не вагаючись вдягнув однострій і рік воював на східному фронті.

Але по поверненню додому я побачив, що наш внутрішній ворог, ці жулики-москвофіли якимось дивним чином лишилися при владі та знов почали розправляти крила та робити те, в чому з ними навряд чи хтось зможе конкурувати - руйнувати державу з середини. Цинізму влади, яка сіла на плечі самовідданому українському народові, обізвавши найжертовніших модним іноземним словом "волонтер", просто немає меж. Бо як ще можна назвати процес їхньої боротьби за контроль над фінансовими потоками країни на тлі постійного загравання з українцями й спонуканням їх продовжувати й надалі із своїх копійчаних статків утримувати наше військо?

Тому за констатацією всіх наочних фактів я маю зробити наступний логічний крок - йти й ставати владою. Владою, з Україною в серці, владою, що ніколи не зрадить свого народу, бо має в якості щеплення від зради українців, які віддали своє здоров'я, а багато хто й життя, і які в останнє вимовляли: "… адже ми ж помираємо не дарма, правда!?".

Довідка:

Миргородський Олексій Юрійович.

38 років.

Перший заступник голови Харківської обласної організації ВО "Свобода". Має 4 вищих освіти, дві з яких (технічну та економічну) здобув у Харківському державному політехнічному університеті "ХПІ". Також закінчив Національний університет внутрішніх справ та Харківський регіональний інститут державного управління при Президентові України.

З 2001 року по теперішній час працює на керівних посадах в різних комерційних підприємствах. Директор ПП НВФ "АГРОДИЗЕЛЬ".

У квітні 2014 року був мобілізований до лав Збройних сил України, служив на посаді командира взводу в 92 ОМБр, капитан ЗСУ. Учасник бойових дій.

Одружений, має трьох дітей.

Олексій Миргородський - №1 до Харківської обласної ради від ВО "Свобода"