7 жовтня 2010
Звернення до прихильників ВО "Свобода" на Харківщині

31 жовтня Всеукраїнське об'єднання "Свобода" має реальний шанс здобути фракції в Харківській міській та Харківській обласній раді, місцевих радах у районах області та гідно поборотися за посаду Харківського міського голови. Для цього ми прохаємо про посильну допомогу усіх наших прихильників.

Попри хитрі та підступні піар-технології, що відпрацьовуватимуться безпосередньо до дати виборів, найзапекліша боротьба за місцеве самоврядування вестиметься вдень та вночі 31 жовтня. Саме в цей період об'єднання потребує потуги тисяч солдат - членів дільничних виборчих комісій.

Саме через представництво ВО "Свобода" на виборчих дільницях, ми спільно зможемо захистити український вибір харківців та мешканців області!

Зголоситися до участі у виборчих комісіях від "Свободи" можна до неділі 10 жовтня, завітавши до обласного виборчого штабу партії, що розташований за адресою: Харків, вул. Сумська, 63, оф. 3. Якщо Ви мешкаєте в області, телефонуйте за номерами (057) 714-17-07 та (067) 570-66-05 або ж пишіть на скриньку kharkiv@svoboda.org.ua, після чого Вас обов'язково сконтактують з нашими активістами на місцях.

Харківська обласна організація ВО "Свобода"